Etusivu     Uutiset     Projektit  


Otsikoita
 15. maaliskuuta 2012 klo 10:29 Ongelmia ja päivityksiä
 14. lokakuuta 2010 klo 14:41 Päivitystä ja lisää muistia
 22. syyskuuta 2009 klo 11:36 Uusi webmail versio
 30. elokuuta 2009 klo 09:02 Piwik kävijäseurantaa
 22. elokuuta 2009 klo 20:20 Debian Etch 4.0 => Lenny 5.0
Arkistot
2006
2006
2006 heinäkuu
2006 kesäkuu
2006 toukokuu

World of warcraft video part II
Kiltamme Dragonlight etenee mukavaa tahtia BWL:ssä. Kävimme tiistaina 17.10 kaatamassa jälleen uuden pomon. Tällä kertaa Firemaw joutui kohtaamaan ylivoimaisen vastustajan ja luovuttamaan epiccinsä meille. Viime kertaisesta firemaw kokeilusta oppineena wipeiltiin vielä muutama kerta lisää ja sitten tehtiin oikein hieno kaato.

Linkki: Dragonlight - Firemaw (109Mt)

Video on sarjassaan toinen mitä olen koskaan tehnyt, joten taso on myös sitä amatööri luokkaa. Taistelu oli melko pitkä, noin 8 minuuttia. Videossa on koko taistelu roguen eli melee dps:n näkövinkkelistä. Firemawin taistelu on jatkuvaa juoksemista piilopaikkaan, debuffin odottelua, bandagea ja sitten välillä käydään niistämässä firemawin nenää. Hyviä katselu hetkiä :)
   19. lokakuuta 2006 klo 12:28 | Mooret     


World of warcraft video
Tein lyhyen wow-videon, kun kävimme killan kanssa BWL:ssä tappamassa Vaelastraszin. Kiltana on tietenkin Dragonlight ja kaato oli killalle järjestyksessään toinen. Vaelin jälkeen käytiin vielä kaatamassa Broodlord ja wipeämässä Firemawiin. Hyviä katselu hetkiä.

Linkki: Dragonlight - Vael movie (53Mt)

Video on ensimmäinen minkä tein siinä tarkoituksessa, että sitä voisi näyttää muillekkin. Eli odotettavissa ei ole efektien tai kikkailujen loistoa. Pääosissa on tietenkin pelaamani hahmo eli night-elf rogue nimeltä 'Nagg'. Pelaamme Silvermoon / Eu serverillä.

Laadukkaita wow-aiheisia videoita löytyy osoitteesta: www.warcraftmovies.com
   16. lokakuuta 2006 klo 12:57 | Mooret     


Sähköpostin lähettäminen scripteillä ja PHP:lla
Seuraava ohje koskee vain miumau.netin käyttäjiä, jotka lähettävät www-sivultaan sähköpostia tavalla tai toisella. Jos websivuillasi on esimerkiksi palautelomake tai sivustosi vaatii rekisteröitymisen, johon liittyy varmennusviestin lähettäminen sähköpostitse. PHP-koodilla voidaan lähettää sähköpostia mm. mail-funktiolla ja ohjaamalla viesti suoraan sendmailille. Useat PHP-paketit ja valmiit scriptit saattaa lähettää postia hieman väärällä tavalla.

Lähettäessäsi sähköpostia PHP:lla sinun tulee määritellä mail-functiolle mistä sähköpostiosoitteesta viesti oikeasti lähtee. Jos tätä ei määritellä erikseen niin PHP käyttää järjestelmän oletuskäyttäjää sähköpostin lähettäjänä ja paluuviestit tulevat tälle oletuskäyttäjälle. Ongelmana on, että jos teidän PHP-scriptit lähettävät postia osoitteeseen, jota ei ole olemassa niin virheviesti tulee ainoastaan ylläpidolle. Eikä meitä nyt niin kiinnosta lukea virheviestejä :)

Korjatkaa scriptinne mahdollisimman pian. Mail-funtion ja sendmailin parametreihin täytyy lisätä -f

mail("vastaanottaja@example.com", "otsikko tähän", "Viesti tähän", "From: webmaster@somewhere.com", "-fwebmaster@somewhere.com");

$mailprog = "/usr/sbin/sendmail -t -f 'webmaster@somewhere.com'";

   16. lokakuuta 2006 klo 10:27 | Miumau     


Uudet www-sivut esille
Pitkään siinä menikin, että saatiin uudet www-sivut siihen kuntoon, että niitä voisi näyttää ulkopuolisille. Toivottavasti kukaan ei pidätellyt hengitystä.

Sivujen layoutista vastaa hyvin suurelta osin twister. Jos näette jotain sivuille kuulumatonta tai muuten vain rumaa niin se on todennäköisesti sitten meikäläisen tekemä. Sivut ovat vielä keskeneräiset, mutta korjataan vikoja ja koodaillaan lisää jatkuvasti. Mm. hakemukset ovat tällä hetkellä suljettuna, mutta vapaa-muotoisia hakemuksia voi tietenkin lähetellä vaikka sähköpostitse.

Miumau.net avaa myös uudet foorumit, jossa voi keskustella ja kysyä mieltä askarruttavista asioista. Foorumi on vielä suljettuna.

Update: Päätimme twisterin kanssa ettemme avaa foorumeita vielä ollenkaan. Katsotaan jos tarvetta esiintyy niin uudelleen.
   27. syyskuuta 2006 klo 14:11 | Mooret     

Sivupalkin otsikko
Miumau.net
 
  Tietoa palvelusta
  Käyttöehdot
  Laitteisto
  Linkki-lista
 

Linux/dev linkkejä
 
  Debian Admin
  Debian.org
  Howtoforge.com
 
  kernel.org
  grsecurity.net
 
  developertutorials.com


Wow linkkejä
 
  Wow Europe
  Thottbot
  Allakhazam
  Dragonlight
 
  Wowwiki
  Curse-gaming
  Worldofwar.net
  Wow-loot.com
  Wow Interface
 

Eve-online linkkejä
 
  Eve-online
  Eve-online forums
 
  eve.grismar.net Wiki
  Eve agents
  Eveinfo
  Eve-radio
  Evegeek
  Eve-db.com
  Eve Tribune